Consultanta SEO

Ai o afacere online si vrei sa faci tot posibilul sa ii cresti viteza de promovare online? Incearca o sedinta de consultanta SEO si vei fi surprins/a de volumul de informatie de calitate obtinut.

Optimizarea SEO presupune o munca pe termen lung si un buget generos. Daca nu iti permiti in momentul de fata sa faci optimizare “ca la carte”, apeleaza la o sedinta de consultanta cu un expert in domeniul SEO.

Alege un expert in optimizare care are darul de a da mai departe lectii de optimizare si promovare online. Un consultant trebuie sa stie destul de bine domeniul SEO pentru a putea sintetiza si preda unui incepator toate elementele cheie.

Atentie: un consultant in Search engine optimization nu trebuie sa iti vanda materiale care sunt usor gasite online. Aceasta practica nu ar fi nici etica, nici morala. Trebuie sa existe precautie in alegerea consultantului. Inainte de a plati pe cineva pune intrebari despre cantitatea si calitatea explicatiilor pe care urmeaza sa le primesti.

Cum functioneaza sedinta de consultanta SEO?

O sedinta de consultanta pe search engine optimization se desfasura online sau fata in fata cu clientul. Ideal este ca informatiile despre site-ul pentru care doresti sa primesti consultanta sa fie transmise in prealabil expertului SEO.

Pasul 1: alegi un expert care iti transmite seriozitate si incredere. Pasul 2: trimiti informatiile despre website-ul pe care doresti sa il optimizezi. Pasul 3: te intalnesti cu consultantul. Pasul 4: dupa sedinta de consultanta primesti pe email toate informatiile pe baza carora ati discutat in sedinta. Pasul final 5: aplici ce ai invatat.

Desi procesul pare simplu, atentia si munca pe care o dedici acestui process face SEO sa fie simplu sau nu. Nu poti obtine rezultate spectaculoase prin SEO in cateva zile sau saptamani. Nici nu este indicat sa cresti atat de rapid in rank-ul unui motor de cautare pentru ca atrage atentia si vei fi verificat cu atentie. In cazul in care aplici practici de black hat SEO, vei vedea cum vei obtine o crestere rapida, dupa care o prabusire uriasa.

Informatii generale despre SEO

SEO inseamna search engine optimization in limba engleza si in limba romana se traduce prin optimizarea pentru motoarele de cautare. Un motor de cautare popular si cunoscut de multe persoane este Google. Daca doresti sa faci un site web sa apara cat mai sus in rezultatele lui Google, de exemplu, este ideal sa stapanesti o minima baza de SEO.

O campanie de SEO se incadreaza intr-un interval de timp de la 3 luni pana la 1 an. In functie de volumul de munca si de competitivitatea domeniului, pretul pentru serviciile SEO poate ajunge sa fie extrem de mare.

Un website nou creat are nevoie de optimizare si promovare online pentru a deveni vizibil. Un site web trebuie sa fie vizibil pentru 2 categorii de vizitatori: oamenii care viziteaza site-ul si robotul motorului de cautare care viziteaza si scaneaza pentru indexare site-ul.

Despre Servicii SEO Bucuresti – suntem o agentie dedicata constructiei de site-uri si promovarii acestora. Facem SEO din pasiune si cu mult respect fata de proiectele noastre. Te asteptam pe pagina de Portfolio pentru a cunoaste clientii nostri, si te invitam sa ne gasesti pe canalele de social media pentru mai multe informatii despre munca noastra.