Creare Site WordPress in Bucuresti si oriunde in Romania

Serviciile de creare site WordPress sunt special gandite de echipa Servicii SEO Bucuresti. Multi specialisti in creare site-uri spun ca optimizeaza SEO , dar adevarul este ca doar lucrand indeaproape cu un specialist SEO demonstrat pot face asta cu adevarat.

Despre redare videouri creare site web

Creare site wordpress pentru calitate si profesionalism

Lansarea unui business online sau transpunerea acestuia din mediul fizic, este o sarcina dificila de parcurs singur si lipsit de experienta si profesionalism pe aceasta ramura. Pentru ca online-ul este un proces variat si sustine sute de antreprenori care se dezvolta in baza acestuia, pentru o afacere care necesita crestere, amatorismul nu reprezinta unealta necesara de lucru. Site-ul se identifica cu afacerea, este cartea de vizita a firmei si sustine imaginea acestuia.

Creare Site Web clasic de prezentare

Avantajele unui site creat in WordPress

Ce spun clientii despre noi?

Echohousepainting INC,
o companie de renovat case istorice din Boston,
Statele Unite ale Americii

Despre redare videouri Un site web pentru o companie de vopsit.

Testimoniale

creare website optimizat
De ce Servicii SEO Bucuresti?

Avem experienta copywritingului profesionist , optimizarii website-urilor create de specialisti IT.

Orice consumator care nu cunoaste un anumit brand, va apela la un research in online pentru a se informa. Daca nu vei fi regasit pe Internet,nu vei fi considerat un business de incredere. Din acest motiv multe afaceri nu reusesc sa se dezvolte, din lipsa de profesionalism si incredere din partea clientului. Crearea de site-uri oferita de specialisti are la baza strategii de concepere in functie de public tinta si competitori,iar platforma wordpress sprijina in crearea mai economa, rapida si calitativa. Instrumentele de lucru ale agentiei sunt un prilej de calitate si concepere care sprijina rezultatele din demersul unei afaceri. Platformele folosite de SEO sunt moderne, fiabile si accesibile pentru a multumi gustul oricarui tip de client.

Echipa Servicii SEO Bucuresti

Liviu Ardeleanu Servicii SEO

Liviu

Art Director

Roxana Popescu expert SEO

Roxana

Director Marketing

Vlad Popescu Servicii SEO

Vlad

Senior SEO Specialist

Creare site optimizat in wordpress - de ce lucram cu aceasta platforma?

Platforma wordpress datorita fiabilitatii si simplitatii de creare a ajuns printre cele mai populare instrumente de concepere cu care specialistii lucreaza website-urile clientilor. Platforma detine o serie de template uri care te poate ajuta sa construiesti un design personalizat. Cu ajutorul echipei Servicii SEO Bucuresti iti poti crea un site personalizat unic, cu detaliile brand-ului si elemente particulare serviciilor tale, ceea ce automat te va ajuta la imagine. Insa tot noi, optimizam tehnic bine site-ul. Platforma wordpress cu care lucram este de departe una printre cele mai stabile cat si inovative. Este zilnic la curent cu orice noua cerere de pe piata, cu trend-uri si inovatii,altfel vei avea mereu un site modern si actualizat. 

servicii seo ecommerce

De ce WordPress este cea mai folosita platforma la crearea de site-uri?

 Varietatea platformei este un punct forte. Pentru ca indiferent de domeniul in care activezi vei putea gasi ceva care sa se potriveasca perfect tipului tau de business. Detine de asemenea functii multiple, iar prin strategiile potrivite, site-ul tau poate deveni un succes in online.

Mai mult decat atat, platforma este mult mai accesibila si fiabila pentru a aplica SEO pe un site conceput in wordpress.  Este recunoscut de catre Google si are potential de crestere organica. Site-urile create in wordpress detin un continut si o structura bine organizata, ceea ce automat il face mai usor de citit, atat de catre Google cat si de posibilii consumatori.

SEO pentru magazin online si site-uri de prezentare

Agentia noastra va poate pune la dispozitie prin intermediul platformei, mai multe tipuri de site-uri in functie de tipul firmei cat si de obiectivele si resursele pe care le detii. Poti avea un landing page (o pagina de ansamblu prin care consumatorul se pune la curent despre mai multe informatii legate de afacerea ta); poti detine de asemenea un site clasic de prezentare (un site care cuprinde pana la 5 pagini si te poti focusa pe mai multe informatii si avantaje pe care le ofera serviciile/produsele tale), si de asemenea poti detine un magazin online care consta intr-un catalog tipic de produse si un blog in care poti comunica mai mult cu oamenii.

Fiecare tip in parte detine si o serie de avantaje cat si de dezavantaje. 

 

Echipa SEO te va lamuri cu fiecare in parte, in functie de business-ul si nevoile tale. Orice site wordpress poate fi responsive dupa actiunile de planificare ale agentiei. Asadar, indiferent de pe ce dispozitiv vrei sa vizionezi site-ul, acesta va fi atasat perfect de pe orice tip de gadget. 

Un fundal alb cu sigla verde Servicii SEO Bucuresti.
creare site web

Daca te intrebi de ce iti este necesar, ei bine, majoritatea consumatorilor de Internet, folosesc mai mult smartphone-urile. Asadar, profesionalismul trebuie sa fie prezent prin orice situatie. Crearea site-ului va fi direct optimizata, ceea ce inseamna ca vei detine un continut calitativ, atractiv si o serie de cuvinte cheie prin care consumatorii sa te regaseasca online. Prin strategia corecta, numarul de click-uri iti poate aduce popularitatea si vizibilitatea mult dorita. 

 

SEO pentru magazin online – calitate la standarde inalte

Atunci cand pornesti pe calea online este important sa ai langa tine specialistii care sa te ghideze in conceperea unei afaceri lipsita de esecuri. Cheia dezvoltarii online este site-ul,prin care sa existi si SEO prin care sa devii vizibil.

Ai si preturi SEO optimizate , iar costurile se reduc considerabil avand in vedere ca site-ul va fi direct optimizat din toate punctele de vedere.

Detalii tehnice generale despre Creare Site in WordPress

Atentie! Site-ul tau trebuie sa devina vizibil. Asta inseamna ca o parte din buget merge catre promovare si optimizare. Poti gasi mai multe informatii aici despre ce inseamna optimizarea SEO.  Esential pentru fiecare site este sa fie vazut de Google – un site fara vizitatori, nu isi indeplineste scopul (nu vinde).

 • Construim site pe platforma WordPress
 • Oferim serviciul de brandind si re-branding
 • Facem setarile tehnice in cPanel
 • Setarile temei
 • Creare de continut scris si vizual
 • Optimizare SEO partea Tehnica
 • Viteza de incarcare rapida
 • Afisare Google Maps
 • Optimizare pentru mobil astfel incat site-ul sa fie responsive pe mobil,
 • Implementare GDPR, astfel incat sa nu primiti amenzi pentru prelucrarea datelor vizitatorilor site-ului,
 • Oferim serviciul de mentenanta si asistenta tehnicaa

Pret creare website WordPress*

Pentru oferte de pret si servicii personalizate contacteaza-ne acum!

Landing page

de la

450 €

Site de prezentare

de la

750 €

servicii seo bucuresti-08

E-commerce

de la

1500 €

*oferta supusa unor termeni si conditii. Oferta de pret are caracter pur informativ.

** Pentru oferte de creare website personalizate , special gandite in functie de nevoile si bugetul tau – nu ezita sa ne contactezi. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Oferta are titlu informativ si nu are un caracter contractual.

Spune-ne mai multe despre proiectul tau:

Ultimile noastre postari - exemple de copywriting

SEO Marketing

Totul despre SEO – experiență marketingul digital

Probabil că ați auzit de-a lungul timupul diferite informații despre procesul de SEO, dar nu știți exact ce presupune acesta. Colaborarea cu o agenție ce oferă servicii de optimizare poate avea un impact pozitivasupra companiei dumneavoastră. Puteți afla totul despre SEO chiar de la o

Citeste tot »
cum faci bani online

Cum faci bani online cu ajutorul serviciilor SEO

Este bine cunoscut faptul că tehnologia evoluează constant, oferindu-ne posibilitatea de a ne dezvolta în anumite domenii. Din ce în ce mai multe companii își mută activitatea în spațiul digital, deoarece au acces la o audiență mult mai mare. Pentru a te asigura că întreprinderea

Citeste tot »