Firma SEO in Bucuresti – iată ce trebuie să știi

În ziua de astăzi, mai mult de jumătate dintre firme investesc în servicii SEO lucrand cu o firma SEO in Bucuresti. Dacă îți dorești să ajungi pe prima pagină a motoarelor de căutare, trebuie să faci și tu acest pas. Înainte de a începe colaborarea cu o firma SEO in Bucuresti, trebuie să îți pui următoarele întrebări: Ce sunt serviciile SEO? Ce avantaje îți va aduce colaborarea cu o firmă care prestează astfel de servicii?

Servicii SEO Bucuresti îți pune la dispoziție o diversitate de oferte servicii de optimizare SEO care îți va ajuta afacerea să crească organic și eficient. Cu o experiență de peste zece ani în acest domeniu, echipa noastră a avut ocazia de a crea și optimiza atât afaceri online, bloguri cât și magazine online. Iată care sunt ofertele noastre și ce avantaje îți pot aduce acestea.

Oferte de creare site web

Dacă îți dorești un site, poți alege dintre cele trei variante: landing page, site clasic de prezentare sau magazin online.

Prima variantă se referă la pagina unde ajunge utilizatorul când intră pe site-ul tău. Aici el trebuie să găsească toate informațiile de bază despre afacerea ta. Este esențial ca această pagină să aibă un conținut clar,  un aspect vizual plăcut și o aranjare intuitivă, care să fie ușor de urmărit. Ne vom ocupa de crearea unui titlu atrăgător, a imaginilor reprezentative, a link-uri către rețelele de socializare, a logo-ului, a datelor de contact și nu numai.

Dacă alegi stilul clasic de prezentare,  vei beneficia de un nume de domeniu și hosting pentru site-ul tău. Ai posibilitatea de a le cumpăra sau pot fi cumpărate de către echipa noastră, fiind incluse în prețul proiectului. Acesta poate conține între trei și cinci pagini, care pot fi: Acasă, Despre noi, Servicii, Prețuri, Contact, Blog, Galerie Imagini etc.

În cazul unui magazin online, ne vom ocupa de crearea unei structuri a magazinului.  Cu serviciile de copywriting –  creăm descrierile produselor – texte scrise frumos si optimizate SEO. Construim un catalog de produse, integrăm plata cu cardul și comanda online, creăm un blog etc.

Oferte servicii de optimizare SEO

Serviciile noastre pentru optimizare SEO sunt menite să îmbunătățească site-ul tău conform algoritmilor și criteriilor de clasificare a motoarelor de căutare. Acest demers are loc atât în interiorul site-ului, cât și în afara lui. Ce înseamnă asta? Ne ocupăm de îmbunătățirea experienței utilizatorului pe site-ul tău, în timp ce aducem potențiali clienți cu ajutorul link-urilor externe.

Primul pas este analizarea stării tehnice a site-ului. Asta înseamnă că vom înlătura toate problemele care îngreunează funcționarea site-ului tău: linkuri care nu funcționează, imagini prea mari, dubluri, erori, viteza de încărcare etc. După aceea, analizăm competitorii pentru a vedea cum te putem face să te clasezi pe o poziție mai bună în clasamentul Google. Selectăm cuvintele și expresiile cheie și stabilim o strategie de implementare. 

Oferte promovare pentru site – firma SEO in Bucuresti

Dacă site-ul tău este optimizat și îți dorești mai multă promovare, putem face și acest lucru. Pentru a ajunge în topul căutărilor și a câștiga mai multă autoritate, este nevoie de optimizare și promovare pe termen lung. Creăm comunicate de presă pe care le poți posta fie pe platformele noastre, fie pe site-urile pe care dorești. Acest lucru îți va asocia site-ul cu pagini de încredere care îți vor crește valoarea în mediul online.

De asemenea, scriem și articole pentru blogul tău, folosindu-ne de analiza cuvintelor cheie. În acest fel, vei dispune de conținut valoros și optimizat pe platforma ta. Acest lucru va duce la creșterea autonomiei tale. Vei câștiga încrederea motoarelor de căutare și, astfel, vei obține o poziție fruntașă în clasamentele lor. Șansele ca potențialii clienți, investitori sau parteneri de afaceri să ajungă pe site-ul tău și să apeleze la serviciile tale vor crește exponențial.

O firma SEO in Bucuresti cu prestanță oferă servicii personalizare

A devenit din ce în ce mai greu să te faci remarcat în mediul online. De aceea, este esențial să lucrezi cu oameni cu expertiză în optimizare SEO care îți vor crește șansele de reușită prin eliminarea problemelor tehnice și crearea de noi oportunități de a te promova și a ajunge la următorul nivel.

Accesează site-ul nostru pentru a-ți face o idee mai amănunțită despre avantajele de a colabora cu Servicii SEO București. Acolo vei găsi oferte servicii de optimizare SEO și informații utile despre acestea. De orice ar avea nevoie site-ul tău, poți lăsa în seama noastră. Ne adaptăm nevoilor site-ului tău și te ajutăm să te diferențiezi.

Iata cateva aparitii de top ale agentiei noastre: