Freelancer sau o agentie SEO?

Tu ai ales o agentie SEO sau un freelancer pentru website-ul tau? Alegerea corecta depinde de mai multi factori. Noi incurajam firmele sa lucreze cu o agentie SEO, insa alegerea finala este in mainile tale. Ai o firma mica care vinde online, si vrei sa faci vanzari mai multe ? Daca nu ai apelat la optimizare SEO pana in prezent, acum este momentul sa o faci. O agentie SEO iti ofera servicii diverse din domeniul optimizarii: servicii tehnice, creare de continut si o strategie ampla.

Fiecare proiect SEO incepe cu o analiza a website-ului. Situatia prezenta ne indica directia de lucru. De multe ori cei care detin un site web au cerut optimizare pentru un set de cuvinte cheie. Insa, procedura corecta este analiza website-ului si apoi inceperea optimizarii. Nu sariti peste etape, deoarece graba nu ajuta site-ul deloc. Etapa de analiza a site-ul este denumita in domeniul nostru: audit SEO.

Alege o agentie SEO care te duce pe prima pagina in Google

Colaborarea cu o firma SEO este cel mai bun sprijin de a exista în online : fie concepi de la 0 un brand și îl lansezi pe piață, fie faci un upgrade afacerii tale deja existente, în ambele situații, un impuls SEO ajută la reinventarea și propulsarea business-urilor în top-urile cele mai înalte generate de Google. În acest context,specialiștii spun un singur lucru : ai vizibilitate,ai clienți.

Auditul SEO – cheia spre o strategie de succes

Acest audit verifica starea link-urilor interne si externe ale website-ului tau. De asemenea, este verificata viteza de incarcare, meta descrierea, meta titlul, H1 si H2, ALT text, existenta unui site map si multe alte elemente.

Imediat dupa analiza tehnica si de continut a website-ului, este desfasurata analiza cuvintelor cheie. De multe ori clientii sunt surprinsi ca si-au ales cuvintele cheie gresite pentru site-ul lor. Lista de cuvinte cheie pe baza careia se face optimizare trebuie sa fie construita in functie de volumul lunar de cautare. Fiecare cuvant are un volum lunar de cautare identificat de Google.

In cazul in care rezultatele lunare sunt mici, nu recomandam folosirea acelui cuvant cheie. Exista unelte folosite de specialistii in domeniu pentru a identifica acest volum de cautare cat mai bine. Noi avem acces la astfel de unelte si le folosim atunci cand facem analiza cuvintelor cheie pentru clientii nostri.

Exemplu de volum de cautare pentru un cuvant cheie

Alegem cuvintele cheie astfel incat sa exista cautari multe pentru ele si sa ne poata creste numarul de vizitatori pe site. De exemplu, in cazul domeniului SEO exista expresia “agentie SEO” care este folosita de cei interesati de SEO pentru a gasi o agentie cu care sa colaboreze. Aceasta expresie aduna luna de luna un volum de aproximativ 1.000 de cautari. Noi folosim acest cuvant cheie sa optimizam o pagina din site-ul nostru stiind ca aproximativ 1.000 de persoane cauta cu aceasta expresie serviciile unei agentii de optimizare SEO.

Avantajul de a fi primul pe pagină cu o companie de SEO

Dacă deții deja o afacere online sau urmează să o transpui în mediul digital fără doar și poate site-ul tău trebuie să apară printre primele rezultate ale motoarelor de căutare. Pentru a obține un număr mai mare de clienți prin căutările Google, pentru a apărea în online înaintea competitorilor, Și pentru a vinde unui public mai mare de consumatori, orice afacere necesită serviciile SEO profesionale. Algoritmii impuși de Google sunt dotați cu inteligență artificială și se pot actualiza de la o perioadă la alta, cu toate acestea specialiștii sunt la curent cu ultimele noutăți și pun bazele unor siteuri actuale și în conformitate cu ceea ce se cere în online.

După realizarea unui audit SEO în urma căruia să stabilesc punctele forte și punctele slabe ale unui brand, specialiștii vor lua în considerare cei mai importanți parametri după care motorul de căutare ,Google poate indexa sau penaliza un anumit site web.

Serviciile de optimizare oferite de o firma SEO e modalitatea stabilă de a crește

Optimizare SEO oferită de către specialiști rămâne în acest moment singura modalitate prin care poți obține o prezență și vizibilitate râvnită în mediul online. SEL este un proces care are la bază multe studii recente care demonstrează eficiența și importanța acestuia pentru brandurile online.  Foarte mulți cercetători au demonstrat că majoritatea consumatorilor fac cercetări online înainte de a cumpăra un produs sau serviciu și de asemenea majoritatea aleg să dea click pe un site care se clasează cât mai sus pe prima pagină din Google.

Această poziție înaltă pe care ți-o poate asigura SEO oferă afacerilor mari șanse de a ajunge la utilizatori mult mai eficient, mai rapid, mai calitativ și ai transforma în consumatori care să ducă la creșterea vânzărilor. Site-ul tău poate oferi acum sute sau chiar mii de produse la vânzare, cu toate acestea, clientul poate căuta un produs anume iar din acest motiv este esențial să-ți optimizez toate produsele și serviciile pentru a putea fi găsite mai ușor de către clienți.

Servicii optimizare site – modul în care comunici contează

Mediul online oferă consumatorilor mult mai mult timp la dispoziție de a alege între un produs sau altul sau de a achiziționa un serviciu sau altul. În acest timp clientul poate compara prezența online al produselor, calitatea, prețurile și modul în care este prezentat pe un site. Orice aspect vizual sau scris este important în decizia consumatorului asupra unui anumit produs.

Din acest punct de vedere specialiștii din marketing pun foarte mare accent pe conținutul unui site, pe ceea ce comunică consumatorului și mai important experiența pe care o oferă acestuia în urma vizualizării website-ului. Optimizarea siteului va oferii credibilitate brandului tău pentru că oamenii asociază poziția bună cu calitatea și profesionalismul. În detrimentul concurenței acest aspect este de cele mai multe ori decisiv pentru alegerile consumatorului din mediul online și nu numai. Poziția brandului tău este asociată cu încrederea și stabilitatea motiv pentru care numărul în creștere a clienților și automat a vânzărilor poate avea la bază acest criteriu.

Servicii optimizare site și promovare online

Conceptul SEO este un proces care include mai multe sarcini și se bazează pe mai multe acțiuni care să ducă la un conținut de calitate la o comunicare eficientă și la o poziție cat mai înaltă pe prima pagină a motoarelor de cautare precum Google. Indiferent că deții sau nu un magazin clasic sau vrei să faci mutarea în online, unealta de marketing potrivită pentru a atrage și a fi vizibil în rândul competitorilor, este optimizarea și promovarea SEO.

Specialiștii te vor îndruma spre a-ți cunoaște piața, a-ți cunoaște publicul și a-ți cunoaște propriile avantaje pe care le poți comunica consumatorilor. Strategiile care se vor crea în urma auditului de brand vor pune bazele unui demers online stabil și sigur pe propriile decizii