Analiza SEO primul pas pentru o strategie de succes

Nu doar o simpla Analiza SEO, o reteta de succes a afacerii tale online

Despre redare videouri Analiza SEO

Clientii ne recomanda

Agentie de social media si platforma de cursuri social media

Despre redare videouri Un site web cu un bărbat în costum stând în fața unei clădiri.

Magazin online creat de la zero

Despre redare videouri Un design de site web pentru interioare neemi.

Companie de renovat case istorice din Boston, SUA

Despre redare videouri Un site web pentru o companie de vopsit.
O femeie într-o rochie albastră care pozează pentru o fotografie.

De ce sa alegi agentia
Servicii SEO Bucuresti

Hai sa ne cunoastem si sa iti spunem mai multe despre noi

Testimoniale

De ce sa alegi o Analiza SEO platita fata de una gratuita?

Analiza SEO gratuita

Analiza SEO platita facuta profesionist

Aparitii in topuri

Pentru ca ne pasa de businessul tau

Cele mai bune agenții seo de comerț electronic în 2013.

Superb Companies

Top eCommerce
SEO 2023

Top companie seo din romania.

Clutch

Una dintre cele mai bune agentii SEO din Romania in 2023

top SEO company in Romania according to The Manifest

The Manifest

Una dintre cele mai votate Agentii din Romania

O hartă a lumii cu cuvintele Servicii SEO Bucuresti.

Experienta noastra de analizat site-uri la nivel global

Avem o vastă experiență în analiza site-urilor. Se întâmplă adesea ca colegii programatori să ne solicite să analizăm site-ul creat de ei înainte de a-l lansa online.

Noi le recomandăm să efectueze analiza SEO înainte de a începe dezvoltarea website-ului.

Experiența noastră la nivel global ne-a ajutat să înțelegem că o strategie bine gândită de SEO și marketing la început poate face „minuni” chiar și pe piețe puternic concurențiale precum SUA sau internaționale.

Orice antreprenor care deține un website știe foarte bine importanța activităților SEO pentru a încerca să apară printre primele rezultate oferite de Google. Astfel, analiza seo a unui website este cheia sigură spre succes.  Pentru a obține conținutul calitativ de care este nevoie trebuie să analizezi mai întâi de toate toți factorii principali pentru a înțelege unde trebuie să intervii cu îmbunătățiri.

Analiza SEO - cum se face analiza unui website?

A te clasa pe primele poziții din Google înseamnă a fii capabil să obții mult trafic pe website-ul tău și șansa de a genera câștiguri prin creșterea organică și naturală. Mulți dintre antreprenorii de astăzi se întreabă dacă auditul de SEO este un proces pentru care să apeleze la profesioniști sau să o facă singuri.  Este important de precizat că optimizarea este un proces complex care necesită cunoștințe vaste în domeniul tehnic online.

Pentru o analiză aprofundată prin care se înțelege exact ceea ce funcționează și respectiv nu funcționează la site-ul tău, va trebui să apelezi la un specialist. Analiza SEO a unui website constă în verificarea unor factori ce trebuie optimizați pentru a fi în concordanță cu cererea motoarelor de căutare.

În baza acestor factori cu cât te apropii mai mult de preferințele motorului de căutare cu atât vei fi indexat și poziționat pe prima pagină. O analiză seo completă corelată cu interpretarea corectă a semnalelor Google îți va oferii eventualele erori sau funcționalități incorecte ale website-ului, în baza cărora se va putea crea strategia de dezvoltare corectă. 

 

Un fundal alb cu sigla verde Servicii SEO Bucuresti.
Servicii seo Bucuresti - rezultate luna de luna

Analiza SEO  -  când o facem și de ce?

Mulți dintre întreprinzători de astăzi se întreabă când este momentul potrivit pentru apela la o analiză SEO. Specialiștii care derulează astfel de campanii printre care și agenția noastră SEO a găsit patru momente cheie în care analiza este un proces necesar. Acestea sunt : înainte de a începe o campanie de optimizare , când siteul nu este sau nu a fost indexat corect, când s-au realizat modificări majore asupra website-ului și ori de câte ori simți nevoia de a verifica stadiul afacerii tale.

Este important să proiectăm aceasta analiză pentru că este singurul proces online prin care vei obține un raport detaliat unic care cu siguranță te va surprinde prin informațiile pe care nu le deține ai până la acea oră. Calitatea și siguranța informațiilor primite este cu atât mai mare cu cat acestea sunt bazate pe cele mai puternice softuri cu acuratețe de 97 %. În baza acestei analize vei obține de la specialiștii noștri sfaturile practice despre cum poți remedia erorile de conținut sau cum poți să corectezi alte elemente importante.

Testimonialele clientilor de pe Clutch

 

Ce instrumente folosim pentru auditul SEO?

 

Pentru a realiza un audit SEO exhaustiv și precis, ne folosim de următoarele instrumente:

Google Search Console – ne ajută să identificăm problemele de indexare și să obținem informații esențiale despre site-ul tău.

Screaming Frog – depistăm erorile și problemele legate de adresele URL ale site-ului tău.

Ahrefs Site Audit – ne ajută să analizăm linkurile, cuvintele cheie și să identificăm problemele de pe site.

Moz – un alt instrument de calitate, care ne ajuta sa analizam calitatea linkurilor primite de site.

Alte instrumente specifice pentru analiza vitezei de încărcare și optimizare pentru mobil.

Analiza SEO

 

Auditul SEO este doar începutul!

 

Reține că auditul SEO reprezintă doar prima etapă dintr-un proces continuu de optimizare a site-ului tău. După finalizarea auditului, vom continua să lucrăm alături de tine pentru a pune în practică recomandările și pentru a asigura că site-ul tău își păstrează poziționarea optimă în rezultatele motoarelor de căutare.

 

Când este cazul să faci audit SEO?

 

Dacă vrei să lansezi un site nou pentru afacerea ta, este crucial să începi cu dreptul și să îți asiguri o poziționare excelentă din start. Strategia SEO poate fi implementata cu mult mai bine daca pe baza ei se contruieste site-ul si nu invers.

Dacă observi că traficul site-ului tău scade brusc, un audit SEO te va ajuta să identifici cauzele și să iei măsurile corespunzătoare.

Dacă vrei să generezi mai mult trafic către site-ul afacerii tale, un audit SEO te va ajuta să descoperi oportunitățile de îmbunătățire a strategiei.

Contactează-ne pentru un audit SEO complet și profesional, realizat de experții noștri în domeniul optimizării pentru motoarele de căutare! Echipa Servicii SEO București îți stă la dispoziție pentru a-ți aduce site-ul pe primele pagini ale căutărilor online și pentru a-ți aduce succesul digital pe care îl meriți! Contacteaza-ne și hai să facem echipă pentru afacerea ta!

 

 

 

 

 

 

Ce spun clientii despre serviciile noastre seo?

Agentie de social media si platforma de cursuri social media

Despre redare videouri Un site web cu un bărbat în costum stând în fața unei clădiri.

Magazin online creat de la zero

Despre redare videouri Un design de site web pentru interioare neemi.

Companie de renovat case istorice din Boston, SUA

Despre redare videouri Un site web pentru o companie de vopsit.

Analiza SEO - Ce inseamna si cat de importanta este?

Noi, la Servicii SEO București, înțelegem cât de esențială este poziționarea în primele rezultate ale motoarelor de căutare pentru afacerea ta în era digitală. Cu evoluția continuă a optimizării pentru motoarele de căutare (SEO) și a practicilor în acest domeniu, ținem pasul cu cele mai noi tendințe pentru a-ți asigura succesul online.

Ce înseamnă analiza SEO?

 

Analiza SEO este un proces complex și cuprinzător de revizuire a performanței SEO a site-ului tău, realizată de experții din echipa noastră. Scopul nostru este să identificăm orice aspecte tehnice sau strategii care împiedică site-ul să fie optimizat corespunzător pentru motoarele de căutare și să îți oferim recomandările necesare pentru a-ți îmbunătăți strategia SEO.


Cum te ajută auditul tehnic SEO?

 

Un audit tehnic SEO efectuat de către echipa noastră îți va aduce multiple beneficii:

Auditul tehnic SEO este un proces esențial pentru a evalua și îmbunătăți performanța unui site web în motoarele de căutare, cum ar fi Google. Acesta oferă o analiză detaliată a aspectelor tehnice care pot influența clasamentul în rezultatele căutării și experiența utilizatorilor. Iată cum te poate ajuta auditul tehnic SEO:

Identificarea problemelor tehnice: Auditul tehnic poate dezvălui probleme precum erori în codul paginilor, pagini cu erori 404, redirectări incorecte sau probleme de indexare. Rezolvarea acestor probleme va contribui la îmbunătățirea vizibilității site-ului în căutările organice.

Imbunătățirea vitezei de încărcare a paginilor: Auditul poate evalua timpul de încărcare a paginilor și poate sugera măsuri pentru a-l reduce. Viteza de încărcare este un factor esențial pentru atât utilizatori, cât și motoarele de căutare, și poate influența clasamentul site-ului.

Optimizarea pentru dispozitive mobile: Un audit tehnic va verifica dacă site-ul tău este optimizat pentru afișare corectă și navigare pe dispozitive mobile. Cu tot mai mulți utilizatori folosind telefoane mobile pentru căutări, aceasta este o componentă esențială a strategiei SEO.

Evaluarea arhitecturii site-ului: Auditul poate identifica probleme în structura site-ului, precum link-uri rupte, navigare confuză sau categorii și etichete neoptimizate. O arhitectură clară și logică a site-ului ajută motoarele de căutare să înțeleagă mai bine conținutul tău și să-l indexeze corespunzător.

Monitorizarea concurenței: Prin auditul tehnic, poți evalua și analiza site-urile concurenților pentru a identifica punctele lor forte și slabe. Aceste informații te pot ajuta să dezvolți o strategie mai eficientă de optimizare a site-ului tău.

În ansamblu, un audit tehnic SEO este un instrument valoros pentru a înțelege starea actuală a site-ului tău și pentru a lua măsuri pentru a-l îmbunătăți din punct de vedere tehnic. Prin rezolvarea problemelor identificate și optimizarea site-ului, ai șanse mai mari să obții un clasament mai bun în motoarele de căutare și să atragi mai mulți vizitatori organici, ceea ce poate duce la creșterea traficului și a conversiilor.

Analiza competitorilor. În curiozitatea noastră pentru perfecțiune, vom analiza și site-urile competitorilor tăi (din punct de vedere SEO) pentru a vedea dacă putem învăța ceva de la ei și a ne îmbunătăți în continuare.


Îmbunătățirea strategiei SEO si de business.

 

Auditul ne poate dezvălui noi oportunități de targetare a cuvintelor cheie care să te ajute să te diferențiezi și să atingi publicul țintă în mod eficient.

 

Analiza profilului de backlink-uri.

 

Vom analiza profilul tău de backlink-uri pentru a vedea dacă există probleme și pentru a lua măsuri corespunzătoare.

Spune-ne cum iti putem ajuta afacerea?