Creare Site Web optimizat SEO

Vrei sa ai un site pentru afacerea ta? Esti in locul potrivit. Echipa noastra iti ofera servicii complete de creare site . Exista mai multe tipuri de site-uri din care tu poti alege. Citeste lista de mai jos, si alege ce model de site web doresti pentru afacerea ta.

Rulează videoul

Creare site tip "Landing Page" - o singura pagina

Este un site web profesional de prezentare – o singura pagina unde ajunge vizitatorul cand vine pe site-ul tau. Aceasta pagina contine toate informatiile despre afacerea ta. Vizitatorul gaseste aici raspunsul la intrebarile de baza:

Cine suntem noi? Ce vindem? Cat costa serviciile sau produsele noastre? De ce sa ne aleaga? Cum sa ne contacteze?

Creare Site Web clasic de prezentare

Landing page contine:

Avantaje

Dezavantaje

creare website optimizat

Creare Site Web profesionist de prezentare

Nume de domeniu si gazduire web pentru site-ul tau – cumparate de tine, sau cumparate de echipa noastra si incluse in pretul proiectului.

 

Cuprinde intre 5 si 10 pagini. Aceste pagini pot fi alese din urmatoarele optiuni : Acasa, Despre noi, Servicii, Preturi, Contact, Blog, Galerie Imagini, etc.

Avantaje

Dezavantaje

Creare e-commerce / Magazin online

Pentru creare magazin online vei avea nevoie de:

creare website

Avantaje

Dezavantaje

Detalii tehnice generale despre Creare Site Web

Atentie! Site-ul tau trebuie sa devina vizibil. Asta inseamna ca o parte din buget merge catre promovare si optimizare. Poti gasi mai multe informatii aici despre ce inseamna optimizarea SEO.  Esential pentru fiecare site este sa fie vazut de Google – un site fara vizitatori, nu isi indeplineste scopul (nu vinde).

 • Construim site pe platforma WordPress
 • Oferim serviciul de brandind si re-branding
 • Facem setarile tehnice in cPanel
 • Setarile temei
 • Creare de continut scris si vizual
 • Optimizare SEO partea Tehnica
 • Viteza de incarcare rapida
 • Afisare Google Maps
 • Optimizare pentru mobil astfel incat site-ul sa fie responsive pe mobil,
 • Implementare GDPR, astfel incat sa nu primiti amenzi pentru prelucrarea datelor vizitatorilor site-ului,
 • Oferim serviciul de mentenanta si asistenta tehnicaa

Pret creare site web *

Pentru oferte de pret si servicii personalizate contacteaza-ne acum!

Landing page

de la

550 €

Site de prezentare

de la

850 €

servicii seo bucuresti-08

E-commerce

de la

1600 €

*oferta supusa unor termeni si conditii. In oferta de pret este inclus doar parte de web design si web development. Nu este inclusa partea de scriere texte optimizate SEO. Pentru oferta completa , va rugam sa ne contactati. Oferta de pret are caracter pur informativ.

** Pentru oferte de creare website personalizate , special gandite in functie de nevoile si bugetul tau – nu ezita sa ne contactezi. Oferta este supusa unor termeni si conditii. Oferta are titlu informativ si nu are un caracter contractual.

Servicii SEO Bucuresti - Romania

Parteneri certificati cu care lucram.

Colaboram cu cei mai buni furnizori de date analitice pentru a aduce cele mai bune rezultate pentru proiectul tau.
Agentie SEO Bucuresti instrumente SEO

Site-uri create de la zero
Succes SEO garantat

Ne plac provocarile - hai sa iti ajutam afacerea sa aiba succes
O pagină de site web care arată o varietate de candelabre.

Ecommerce WooCommerce

from zero to hero

Un site web design pentru liere luminase.

Site de prezentare

Afacere locala cu acoperire nationala

Un site web al unei agenții de marketing digital.

Site de prezentare

Afacere cu acoperire internationala

Pagina de pornire a unui site web cu poza unei femei într-o rochie neagră.

Ecommerce WooCommerce

magazin online

Proiectarea site-ului de instalare cctv.

Site de prezentare

Afacere locala Birmingham, UK

Pessaria cumpana design site web.

Site de prezentare

Afacere locala acoperire regionala

Lumen Centre

Site de prezentare

Afacere locala

Service seo bucuresti romania.

Site de prezentare

afacere nationala si internationala

Un site web pentru o clinică dentară.

Site de prezentare

Cabinet stomatologic in Bucuresti

Five rent a car

Site de prezentare

Firma Rent a car in Otopeni

Spune-ne mai multe despre proiectul tau:

Ultimile noastre postari - exemple de copywriting

creare de site web optimizate

Avantajele serviciilor profesionale de copywriting

Fie că deții un site web, un magazin online sau doar îți dorești să-ți crești vizibilitatea online, conținutul bine scris și optimizat pentru motoarele de căutare reprezintă un avantaj important. Aici intervine colaborarea cu o agentie marketing Bucuresti, precum Servicii SEO București. Importanța copywriting-ului în

Citeste tot »
creare website optimizat

Cum să alegeți serviciul perfect pentru creare site web de prezentare

Dacă sunteți în căutarea unui mod de a-ți extinde afacerea în mediul online, a crea un site web de prezentare ar putea fi soluția ideală. În acest articol detaliat, vom explora tot ce trebuie să știți despre crearea unui site web profesional, de la etapele de bază la cele mai avansate tehnici de web design. Aflați de ce acest ghid este resursa completă de care aveți nevoie în procesul de creare site web.

creare website
 

Ce Înseamnă Creare Site Web?

Creare site web este un termen care cuprinde etapele și tehnicile necesare pentru dezvoltarea unei prezențe online. Aceasta include realizarea design-ului, programarea web, și găzduirea web. Crearea unui site web nu este doar o modalitate de a avea o prezență online, ci și o investiție în brand-ul și afacerea ta. Noi, in calitate de agentie SEO, recomandam ca inainte de toate sa se creeze o analiza de marketing si o analiza SEO, astfel incat constructia site-ului sa corespunda cerintelor pietei. Insa foarte important este ca website-ul sa fie bine structurat si gandit, astfel incat atat clientii sa gaseasca ceea ce cauta usor, dar si motoarele de cautare,

 

Ce Tipuri de Site-uri Web Există?

În mediul online, există mai multe tipuri de site-uri web, de la bloguri la magazine online și site-uri de prezentare. Dacă dorești un site web performant, trebuie să alegi tipul de site care se potrivește cel mai bine afacerii tale. O agentie SEO te poate ajuta si consilia, astfel incat site-ul sa corespunda din punct de vedere SEO.

 

Cum Alegeți Designul Potrivit?

Designul este unul dintre elementele esențiale în crearea site-urilor web. Un design web atrăgător și adaptat nevoilor utilizatorului poate face diferența între un site reușit și unul uitat rapid.

 

Ce Este un Magazin Online și Cum îl Creezi?

Dacă doriți să vindeți produse online, un magazin online este soluția perfectă. Creare magazin online implică etape suplimentare, precum configurarea unui sistem de plată și optimizarea pentru conversii.

 

Realizare Site: De Unde Să Începi?

Primul pas în realizarea unui site web este contactarea unei agnetii SEO pentru realizarea unei analize SEO. Alegerea unui domeniu nume de domeniu este foarte important atat pentru utilizatori cat si pentru motoarele de cautare. De retinut, ca acest element este greu de schimbat ulterior , daca acesta nu corespunde . Acesta este adresa web la care utilizatorii vor găsi site-ul tău web, și trebuie să fie ușor de reținut. Alegerea gazduirii este de asemenea importanta, si o agentie SEO poate oferii consultanta valoroasa si din acest punct de vedere.

 

Ce Servicii de Creare Site Web Sunt Disponibile?

Există numeroase firme de web design și servicii web complete care pot ajuta la crearea site-ului tău. Prețurile variază în funcție de complexitatea proiectului. 90% din site-uri sunt construite in WordPress, o platforma destul de flexibila. O agentie SEO , poate veni cu experienta tehnica in alegerea platformei de contruire a websitului, a temei alese si a pluginurilor folosite. Doar o agentie cu experienta poate veni cu consulatnta pertinenta. 

 

Cum Să Creezi un Site Web Profesional?

Pentru a crea un site web profesional, e important să lucrezi cu experți în domeniul web, de la programare la design și marketing online. Deobicei expertii SEO , au cunostiinte tehnice limitate. Este important sa lucrati cu agentie SEO care are rezutate demonstrate in constructia de la zero a unor website-uri de succes SEO. 

 

Cât costă crearea unui site web?

Prețul pentru creare site web poate varia semnificativ în funcție de necesitățile specifice ale proiectului tău. Exista solutii ieftine si chiar gratis de construire a websiteurilor. Daca ai timp sa investesti, dar si capacitatea de a invata multe informatii tehnice , dar si de marketing sau chiar artistice, poti incerca sa aflii ce o agentie  a reusit cu echipa de profesionisti. Noi credem ca este important să investești într-un serviciu de calitate pentru a te asigura că site-ul tău web este finalizat la standarde înalte.

 

Cum să optimizezi site-ul tău web pentru motoarele de căutare?

O bună optimizare pentru motoarele de căutare (SEO) este esențială pentru succesul site-ului tău web. Acesta include utilizarea cuvintelor cheie relevante, crearea de conținut de calitate și obținerea de link-uri de calitate spre site-ul tău.

Aici sfatul nostru ca agentie SEO, este sa lucrati cu profesionisti inca dinainte de a selecta numele domeniului, hostingul, structura site-ului. O analiza SEO bine facuta la inceput de drum, salveaza mult timp, efort si bani. 

 

Proiecte web Realizate: exemple de succes

Inspirația este esențială în orice proces creativ. Studierea altor site-uri web profesionale vă poate oferi idei valoroase pentru proiectul dvs.

 

În Concluzie:

 • Alegeți tipul corect de site pentru afacerea dvs.
 • Investiți într-un design de calitate și în optimizare pentru motoarele de căutare
 • Alegeți un domeniu ușor de reținut și relevant pentru afacerea dvs.
 • Luați în considerare costurile și alegeți un serviciu de calitate
 • Înainte de a începe, documentați-vă și studiați exemple de site-uri de succes
 

Cu aceste sfaturi și informații, ești gata să îți creezi site-ul web de vis. Mult succes!