serviciiseobucuresti.ro

Cine suntem?

Salut! Suntem o echipa de experti pasionati de marketing si online. 

Roxana Popescu

SEO & Marketing

Roxana are o vasta experienta in Marketing si specializare in SEO de 4 ani. A lucrat in proiecte variante, atat in limba romana, cat si in limba engleza si spaniola. Are experienta in domenii precum: beauty, arhitectura, dezvoltare personala, constructii, produse pentru casa, sanatate si auto.

Vlad Popescu Servicii SEO

Vlad Popescu

PROMOVARE & IT

Vlad are o experienta in marketing si vanzari de  19 ani. Ca antreprenor si web developer intelege si stie cat de important este sa combini SEO, partea tehnica de IT si particularitatile de marketing ale fiecarei afaceri. Consultanta oferita de el poate face diferenta pozitiva.   

Liviu Ardeleanu Servicii SEO

Liviu Ardeleanu

BRANDING & DESIGN

Liviu are experienta in advertising, graphic designer si ca art director. O experienta cumulata de 18 ani il face pe Liviu un membru valoros al oricarui proiect ambitios.

Nicu Buriu Servicii SEO

Nicu Buriu

PROMOVARE

Nicu lucreaza in Marketing de 14 ani. Experienta lui de lucru cu clienti mari precum Kaufland, Bergenbier, Gillette, Baumax sau Samsung – il fac sa inteleaga marketingul la un alt nivel. 

Contacteaza echipa noastra

Contacteaza un specialist in optimizare online  pe e-mail, what’sapp sau direct la telefon.

Atunci cand alegeti serviciile de optimizare online trebuie sa lucrati cu cei mai buni din domeniul promovarii online. Echipa noastra promoveaza companii din diverse domenii: infrumusetare, inchirieri auto, produse auto, detergent, plase tantari, traverse cale ferata, agentii de turism, infrumusetare / chirurgie estetica.

Alege sa ai alaturi un expert SEO cu experienta dovedita. Proiectele noastre ajung pe prima pagina garantat. In functie de timpul alocat promovarii SEO veti vedea rezultate bune si foarte bune.

SEO vine de la search engine optimization, optimizare pentru motoarele de cautare. O agentie de servicii de optimizare online face o imbunatatire a continutului unui site pentru motoarele de cautare si pentru vizitatorii unui site.

Agentia noastra are un istoric de proiecte de succes pe care le puteti vedea trimitand un email la adresa noastra de contact cu textul “doresc informatii despre proiectele de succes”.

 

SEO si atingerea obiectivelor unei afaceri

O agentie SEO  trebuie sa dovedeasca ca stie sa ajunga pe prima pagina un site web. In cazul in care agentia cu care discutati nu este inca pe prima pagina a motorului de cautare, nu reprezinta un colaborator de incredere.

Aplicam pentru afacerea ta tot ceea ce am aplicat pentru proiectele noastre de succes. Preturile noastre sunt oferite in functie de bugetul afacerii tale. Suntem hotarati sa ajutam afacerile mici si mijlocii sa creasca. In functie de scopul afacerii tale te putem ajuta sa devii cunoscut in rezultatele locale (la nivel de oras), nationale (la nivel de tara) sau internationale.