serviciiseobucuresti.ro

Optimizare SEO

Ai un site pentru care doresti optimizare SEO? Prin operatiunile de optimizare SEO crestem vizibilitatea site-ului tau si imbunatatim performantele afacerii tale. Citeste mai jos cum te poate ajuta echipa noastra sa iti urci site-ul pe prima pagina in Google.

promovare online
Optimizare SEO preturi

Apeleaza la operatiuni de optimizare SEO pentru site-ul, blog-ul sau magazinul tau online. Prin operatiunile de optimizare SEO obtinem imbunatatirea site-ului pentru utilizatorii sai, dar si pentru motoarele de cautare (precum Google).

Search engine optimization (SEO) este un proces special folosit pentru imbunatati continutul site-ului nostru pentru motoarele de cautare. Procesul de optimizare incepe pe site: continutul si setarile site-ului. Apoi, procesul de optimizare continua in afara site-ului. Campanie de optimizare SEO incepe cu definirea obiectivelor. Investeste acum in promovare online si vei vedea cum creste afacerea ta.

Vei gasi mai jos o lista cu pasii procesului de optimizare urmati de echipa noastra.

Pasii procesului de Optimizare SEO

Ai un site pentru care doresti optimizare SEO? Prin operatiunile de optimizare SEO crestem vizibilitatea site-ului tau si imbunatatim performantele afacerii tale. Citeste mai jos cum te poate ajuta echipa noastra sa iti urci site-ul pe prima pagina in Google.

 • Cum facem optimizare SEO unui site in wordpress?
 • Cautarea si selectia de cuvinte si expresie cheie
 • Auditul site-ului
 • Optimizarea SEO On-Page 
 • Link-uri interne
 • Optimizarea SEO Off-Page
 • Optimizarea imaginilor
 • Optimizarea Meta Titlului si Meta Descrierii
 • Optimizare site pentru utilizatorii de pe mobil
 • Optimizare SEO -timp investit
 • Link-uri externe
 • Cum facem optimizare SEO?
 • In cat timp vedem rezultatele optimizarii SEO?
 • Ce tipuri de optimizare SEO ne sunt necesare?
Servicii SEO Bucuresti

Afacere ta infloreste cu ajutorul Serviciilor SEO facute corect.

Foloseste optimizare SEO pentru afacerea ta online. Iti ducem site-ul pe prima pagina a rezultatelor lui Google.

Cum facem Optimizare SEO unui site in wordpress?

O afacere care detine un site web de prezentare poate incepe procesul de optimizare SEO apeland la un consultat in optimizare SEO.

In cazul site-urilor cu vechime in online si cu o crestere a autoritatii mica/medie este indicat ca optimizarea sa fie lucrata cu precautie pentru a pastra DA. Optimizarea unui site construit in wordpress este specializarea echipei noastre. Poti obtine garantat o pozitie pe prima pagina a rezultatelor Google cu ajutorul optimizarii SEO.

In munca de optimizare pe site (SEO on-page) lucreaza o echipa de oameni care au experiente diverse.  Expertul in web design verifica imaginile de pe site, si le ajusteaza marimea. Expertul in copy writing se ocupa de textele de pe site.

Expertul programator verifica prezenta plug in-urilor de calitate pe site. Aceste plug-in-uri ajuta site-ul din multe puncte de vedere. In primul rand plug-in-urile de urmarire a traficului catre site, instalarea unui certificat SSL, un plug-in SEO, un plug-in de urmarire a vizitei pe site a unui potential client.

Cautarea si selectia de cuvinte si expresie cheie

Face parte sunt ceea ce numim in SEO cuvinte si expresii cheie.

Continutul site-ului trebuie sa fie optimizat prin folosirea de cuvinte cheie pe care le folosesc vizitatorii site-ului atunci cand fac o cautare pe Google. Comportamentul de cautare al celor care folosesc Google este diferit de la om la om. 15% dintre cautarile zilnice ale celor care folosesc Google sunt cautari unice. Analiza de cuvinte cheie si intelegerea limbajului vizitatorilor este un punct cheie intr-o campanie de optimizare SEO.

Orice cuvant cheie are un anume volum de cautare pe Google. Din lista cuvintelor si expresiilor cheie selectam acele cuvinte si expresii care au un volum de cautare mare in Google. Apoi, introducem acele cuvinte cheie in setarile site-ului si in continutul scris / vizual al site-ului.

Folosirea in exces a cuvintelor cheie poate dauna la fel de mult precum folosirea prea mica a acestor cuvinte cheie.

Promovare online SEO

Auditul site-ului tau

In procesul de audit al site-ului tau verificam starea actuala a site-ului. Verificarea se face de un expert in optimizare si de un expert IT. La finalul auditului echipa noastra va sti exact care sunt modificarile necesare. Auditul site-ului permite construirea unei strategii de lucru si a unor pasi de urmat. Fiecare site este diferit si fiecare site necesita o strategie proprie pentru a fi optimizat pentru motoarele de cautare.

Optimizarea SEO On-Page

Echipa noastra de experti in creare de continut scris va optimiza paginile site-ului tau pentru Google. Atunci cand lucram optimizarea on-page avem intotdeauna vizitatorul site-ului in vedere. Folosim informatii usor de parcurs si usor de citit. Continutul scris este conceput special pentru ca vizitatorul site-ului sa gaseasca tot ce are nevoie cu usurinta.

Optimizarea on-page se face dupa aflarea cuvintelor cheie. Paginile site-ului, meta titlurile, meta descrierile, imaginile, link-urile interne si continutul scris. Toate aceste elemente sunt parte din optimizare on-page a unui site web.

Continutul scris al unui site trebuie sa fie unic si usor de inteles de potentialii clienti ai afacerii. In auditul site-ului echipa noastra identifica greseli de tipul : continut duplicat sau continut prea scurt/lung, continut lipsa. Un copywriter se va ocupa de analiza si modificarea continutului scris al site-ului tau. Modificarile vor aduce o imbunatatire semnificativa a site-ului tau.

Link-uri interne

Aceste link-uri sunt atent examinate de echipa noastra. Gasim frecvent greseli in contruirea de link-uri externe. Din acest motiv auditul site-ului de la inceputul procesului este util la acest pas. Fiecare link care trimite catre o pagina care nu se incarca, sau care afiseaza o eroare poate rani crestere autoritatii site-ului.

Link-urile interne si harta site-ului sunt elemente importante care ajuta site-ul sa creasca. Expertii in optimizarea SEO folosesc unelte de verificat calitatea link-urilor unui site. Apeleaza la echipa noastra pentru a primi un AUDIT GRATUIT pentru link-urile site-ului tau.

Optimizarea SEO Off-Page

 SEO off-page este pasul doi in optimizarea unui site. Metodele folosite de echipa noastra sunt toate corecte si aplicate astfel incat sa atraga cresterea site-ului clientului.

NU folosim roboti sau link-uri externe care aduc rezultate peste noapte.

Off-page putem lucra cu ajutorul unor parteneri de incredere precum blogheri sau influenceri. In off-page sunt incluse postarile pe platformele de comunicate de presa, dar si pe forumuri.

Expertii echipei noastre scriu comunicate si articole de presa pentru a promova serviciile sau produsele clientilor nostri.

Optimizarea imaginilor

Insa, imaginile incorect incarcate pot produce multe piedici site-ului. Optimizarea imaginilor site-ului influenteaza felul in care utilizatorii navigheaza pe site-ul tau. Un site care contine imagini neoptimizate se va incarca greu. De asemenea, site-ul neoptimizat va pierde secunde pretioase din timpul utilizatorului atunci.

Un site care contine imagini multe neoptimizate pentru versiunea de mobile nu va putea fi vazut ca un site de incredere de catre motorul de cautare. Echipa noastra iti poate modifica imaginile de pe site pentru a imbunatati viteza de incarcare a site-ului.

Optimizarea imaginilor se refera si la atribuirea de cuvinte cheie pentru imaginile site-ului tau. Exista o strategie in spatele denumirii cuvintelor cheie pe care expertul o aplica. Contacteaza-ne acum pentru o analiza a imaginilor site-ului tau.

Optimizarea Meta Titlului si Meta Descrierii

Se scrie frecvent pe internet despre importanta unui meta titlu corect, insa acest lucru nu face procesul de corectare simplu. Fara un specialist in domeniu, un site web nu poate avea toate meta titlurile si toate meta descrierile corect scrise. Procesul necesita atentie sporita si experienta in domeniul SEO.

Optimizare site pentru utilizatorii de pe mobil

Pentru ca am mentionat mai sus optimizarea pentru mobil vrem sa punctam ca felul in care site-ul se deschide si lucreaza pe mobil este un potential impediment in cresterea pe Google. Un site care nu are optimizarea pentru versiunea de mobil facuta corect isi va pierde multe pozitii in rezultatele Google. Indexarea continutului unui site tine cont de versiunea de mobil a site-ului. Textele greu de citit, fontul prea mic, fontul prea mare, distanta dintre elementele de pe pagina care face greu de accesat de pe mobil anumite informatii.

90% din utilizatorii de internet au acces la internet si de pe mobil.

In Noiembrie 2019 procentul de vizitatori online de pe mobil era de 48.33%.

Persoanele cu varste cuprinse intre 25-34 ani petrec in medie 3 ore si 45 minute pe zi online.

Statisticile arata ca in 2020 utilizatorilor de internet le place sa navigheze in procent crescut pe mobil. Tot ce este necesar unui om se poate gasi online. Numarul de telefoane smart este din ce in ce mai mare. Aproape jumatate din locuitorii planetei noatre detin un telefon smart cu care pot accesa internetul. In Octombrie 2019 a fost inregistrat numarul de 4,48 miliarde de vizitatori online prin intermediul mobilului. Timpul petrecut online de utilizatori a crescut constant in ultimii ani. Un site web trebuie construit avand acest element in vedere. 

Optimizarea SEO - timp investit

Agentia noastra recomanda sa lucrati SEO timp de 1 an de zile constant. Desi acesta este sfatul expertului, multe persoane ne intreaba care este totusi un timp minim pentru a vedea rezultate SEO. Timpul minim pentru a vedea o transformare in SEO pentru site-ul dumneavoastra este de 8 luni de zile.

Link-uri externe

Pentru a masura rezultatele unei campanii de optimizare pentru un site web trebuie sa masuram traficul. Traficul pe site se masoara la momentul de inceput, pe parcursul campaniei, luna de luna, si la finalul campaniei de optimizare SEO.

Pentru a masura traficul organic ne uitam la cuvintele si expresiile cheie care sunt non-brand.

Instrumentele folosite pentru a masura traficul vin din contul de Google Analytics si Google Search Console.

Link-urile externe construite de echipa noastra ajuta la cresterea autoritatii domeniului tau.

Optimizare SEO

Orice site web are nevoie de optimizare SEO. Pentru cresterea traficului pe o platforma web veti avea nevoie de serviciile unui expert in optimizare SEO. O afacere online, un site de prezentare sau un blog au ca scop atragerea vizitatorilor. Cu cat numarul vizitatorilor este mai mare pe o platforma web, cu atat aceasta platforma este mai valoroasa pentru dumneavoastra.

Agentie SEO

Cum facem optimizare SEO?

In primul rand alegem un expert SEO sau o agentie de SEO. Pentru a face o alegere buna trebuie sa tinem cont de mai multe criterii. Multe persoane isi aleg expertul SEO in functie de pretul cerut. Desi este tentant, trebuie sa tineti cont si de alte criterii.

Cum arata site-ul de prezentare al acestui expert in optimizare SEO? Are acest expert un portofoliu cu cazuri reusite? In al doilea rand, stabilim obiective pentru Campania SEO. Ce dorim sa realizam folosind SEO? Este clar ca serviciile de optimizare aduc foarte multe beneficii: cresterea traficului pe site, cresterea vanzarilor, cresterea imaginii brandului dumneavoastra.

Ce tipuri de optimizare SEO ne sunt necesare?

De fiecare data alegerea este in puterea clientului. Firma noastra ofera optimizare pe site si optimizare in afara site-ului. In cazul in care clientul are un buget minim si doreste sa faca treptat optimizare, recomandam optimizarea paginilor site-ului. In momentul in care fiecare pagina a site-ului este optimizata corect motorul de cautare ne poate identifica usor. Optimizarea in afara site-ului presupune construirea de link-uri externe. Aceste link-uri leaga site-ul dumneavoastra cu platforme puternice.

Aceste platforme externe pot fi bloguri, site-uri de stiri, site-uri de comunicate de presa, advertoriale, etc. Optimizarea facuta in afara site-ului este extrem de valoroasa pentru cresterea autoritatii dumneavoastra. Aceste link-uri externe ofera o confirmarea a valorii site-ului dumneavoastra in fata motorului de cautare.

In cat timp vedem rezultatele optimizarii SEO?

Cand decidem sa aplicam optimizare SEO platformei noastre web trebuie sa avem un program de timp. In cazul in care site-ul dumneavoastra nu a avut parte de optimizare de la bun inceput, munca depusa o sa fie mai costisitoare in timp si bani. In cazul in care construiti un site web si alegeti sa aplicati serviciile de optimizare de la bun inceput, site-ul va creste din ziua 1. Majoritatea clientilor SEO trebuie sa lucreze un site cu vechime care nu a avut nimic lucrat pentru optimizare. Atunci expertul nostru de optimizare SEO face analiza site-ul si a competitorilor principali. Apoi se implementeaza schimbari de continut (meta titlu, meta descriere a fiecarei pagini de site). Urmeaza constructia de link-uri externe catre platforme puternice care ajuta sa crestem autoritatea domeniului site-ului.

Vrei o analiza gratuita a site-ului tau?

Vrei sa ajungi pe prima pagina Google cu site-ul tau?