5 sfaturi SEO pentru incepatori

Sfaturi SEO pretioase pentru incepatori oferite specialisti in SEO

Oferim informatii pretioase de SEO pentru incepatori. Esti incepator in ceea ce priveste optimizarea SEO? Citeste aici cele 5 sfaturi SEO pentru incepatori de care afacerea ta are nevoie. Vei putea aplica imediat aceste strategii pentru a optimiza website-ul tau.

Sfatul SEO 1

Construieste o lista de cuvinte Excelenta. O lista de cuvinte cheie de valoare mediocra nu va aduce rezultatele dorite. Cauta si adauga pe lista ta acele cuvinte cheie care au un volum de cautare semnificativ. Atentie sa nu alegi cuvintele pe care se lupta toti competitorii tai. Gaseste solutii de expresii cheie folosind unelte SEO de analiza a cuvintelor. Poti lucra cu unealta gratuita a lui Neil Patel sau poti incerca o unealta cu plata timp de 30 de zile.

Sfatul 2 – SEO pentru incepatori

Cunoste-ti competitorii SEO. Exista domenii foarte competitive in mediul online. In cazul in care afacerea ta activeaza intr-un astfel de domeniu, fa o lista cu primii 7 competitori si analizeaza-i. Este necesar sa identifici locurile unde acestia se promoveaza. De asemenea, este bine sa iti notezi cuvintele cheie pe care competitorii le folosesc pentru a se promova.

Al treilea sfat SEO

Creaza continut autentic. Scrie un blog, creaza video-uri sau imagini cu serviciile sau produsele tale. Cu cat creezi mai mult continut autentic, cu atat vei satisface nevoia clientului de informatie. Afacerea ta trebuie sa devina un expert in domeniu, o sursa credibila de inspiratie si informatie. Poti deveni un expert in domeniul tau atunci cand oferi cel mai abundent continut plin de detalii pretioase. Lucreaza cu pasiune pentru fiecare articol de blog. Clientii tai vor citi blogul tau si vor da share articolelor pe social media fara ca tu sa faci nimic.

Sfatul SEO 4

Foloseste social media in avantajul tau. O afacere are nevoie de prezenta pe social media. Creaza canale de social media special pentru a promova serviciile si produsele afacerii tale. Atentie, fiecare canal de social media are nevoie de optimizare SEO.

Sfatul 5 – SEO pentru incepatori

Consulta un expert SEO. Sfatul 5 este pentru cei care au aplicat deja primii 4 pasi. In cazul in care ai parcurs deja pasii de introducere, este momentul sa implici un expert in optimizarea proiectului tau. Poti face SEO singur. Consulta un expert pentru o sedinta de consultanta, apoi aplica tot ceea ce ai aflat. Este important sa primesti sfaturi precise bazate pe analiza atenta a website-ului tau. Sfaturile gasite pe internet nu se pot aplica pe orice website sau pentru orice domeniu.

Daca nu te descurci , site-ul tau nu rankeaza – poti incerca sa apelezi la specialisti. Pentru inceput un audit SEO profesionist te poate ajuta sa evaluezi statusul site-ului tau sau poti sa te afunzi in multitudinea de informatii SEO pe https://www.searchenginejournal.com/ .