Expert in optimizare de la Servicii SEO București

Optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este încă un lucru mistic în ochii oamenilor. Ce este exact și de ce ai nevoie de acesta pentru afacerea ta? Ce face un expert în optimizare? De ce să cauți expertul potrivit pentru SEO?

Ce face un expert în optimizare?

Un expert în optimizare testează, analizează și modifică un site web, astfel încât acesta să fie optimizat pentru motoarele de căutare. Iar site-ul web se clasează ulterior în rezultatele căutării pe motoarele de căutare majore, cum ar fi Google. Ca afacerea ta să înflorească, este esențial să lucrezi cu un specialist.

Un expert SEO are destul de multe sarcini complexe și necesită un tip de personalitate analitic. Un expert SEO analizează mai întâi site-ul tău web, de-a lungul celor mai importante aspecte SEO și valori. Pe baza acestui fapt, îți pregătește un pachet concret de propuneri cu privire la ce e de făcut în legătură cu website-ul tău.

Un specialist in optimizarea pentru motoarele de cautare lucrează într-un domeniu în care algoritmii în continuă schimbare determină rezultatele căutării. Pe baza acestui fapt, Google determină lista rezultatelor publicate în motorul de căutare organic.

Algoritmul Google este alcătuit din sute de tipuri de elemente care se schimbă în mod constant. Aceste modificări ale algoritmului sunt monitorizate de un expert în optimizarea motorului de căutare.

Responsabilitățile unui expert în optimizare

Descrierea postului de specialist SEO include următoarele responsabilități:

 • Elaborarea strategiei de optimizare care să mărească clasamentul rezultatelor motorului de căutare pe site-ul web.
 • Atunci când desfășoară campanii de căutare plătite, specialistul SEO execută teste, colectează și analizează date, identifica tendințe și perspective pentru a atinge rentabilitatea investiției maximă.
 • Gestionează cheltuielile campaniilor SEO.
 • Efectuează cercetări și descoperire continue pentru cuvintele cheie noi. Care se utilizează pe site-ul web.
 • Creează și execută strategia de construire a linkurilor.
 • Schimbă arhitectura site-ului, conținutul, linkurile și alți factori pentru a îmbunătăți pozițiile SEO pentru cuvintele cheie vizate.
 • Determină obiective măsurabile care demonstrează îmbunătățirea eforturilor de marketing.

 

 • Monitorizează valorile zilnice ale performanței cu instrumente SEO, cum ar fi Google Analytics, pentru a înțelege performanța strategiei SEO.
 • Scrie conținut convingător și de înaltă calitate pentru site-uri web. Inclusiv postări de blog și descrieri de pagini pentru a îmbunătăți rezultatele căutării site-ului web.

Și astea sunt doar câteva din responsabilitățile unui consultant SEO. Pare complicat, însă pentru cineva cu multă experiență, precum experții din echipa noastră este jobul ideal!

Care sunt caracteristicile unui specialist SEO de succes?

Iată câteva dintre caracteristicile cheie pe care experții SEO de succes trebuie să le aibă pentru a înflori în lumea SEO:

 1. Înțelegerea a celor trei niveluri de SEO

Există trei niveluri pentru optimizarea motorului de căutare și orice bun specialist SEO ar trebui să țină cont de toate cele trei în dezvoltarea unei strategii de marketing. Cele trei sunt tehnic, on-page SEO și off-page SEO.

 1. O minte luminată pentru marketing.

Pentru a reuși cu adevărat ca un specialist SEO, trebuie să iei întotdeauna în considerare marketingul de conținut la un nivel mai profund. Precum și psihologia consumatorilor, peisajul social media, designul și dezvoltarea web, strategii de marketing viral. Și obiectivele generale de afaceri care contribuie la creșterea gradului de cunoaștere a mărcii și a conversiilor.

 1. Abilitatea de a vedea imaginea în ansamblu

Trebuie să ai o serie de obiective specifice în campaniile de optimizare si promovare. Un specialist SEO de succes definește obiectivele. În timp ce ține cont de obiectivele mai mari ale organizației când execută o strategie SEO.

Ai nevoie de un consultant SEO? La Servicii SEO București îl găsești!

Acestea au fost doar trei dintre caracteristicile unui expert în optimizare de succes. Un specialist SEO de succes ar mai trebui să aibă abilități de comunicare de top și un spirit de colaborare. Ar trebui să fie curios tot timpul și să se adapteze în funcție de trendurile noi.

Pe lângă acestea sunt multe alte caracteristici care ar trebui să le aibă un specialist în optimizare de succes. Însă de ce să le citești când ai putea să le vezi? Dacă ai nevoi de un expert SEO nu ezita să ne contactezi!

Servicii SEO București are experiență SEO, branding, webdesign, promovare online și servicii de copywriting. Suntem buni în absolut tot ce ar avea nevoie afacerea ta! Lasă-ne să te ajutăm să te clasezi printre primii din domeniul tău!