Optimizare site web Bucuresti

Optimizarea site web in Bucuresti

Ai nevoie de un site web optimizat corect? Esti din Bucuresti si cauti o agentie de experti in optimizare SEO. Ai ajuns la locul potrivit.

Echipa noastra se ocupa cu creare de website de la zero, re-design de website, dar si promovare si optimizare. Contacteaza-ne acum! Hai sa discutam despre optimizare site, si tot ce ii mai trebuie afacerii tale.

optimizare site

Ai un site web vechi ?

Un website vechi nu ofera rezultate din mai multe cause. Se poate ca site-ul tau sa nu fie la zi cu setarile tehnice si sa nu respecte cerintele Google. In cazul in care ai un site vechi si nu esti multumit de cum functioneaza, te invitam la noi la agentie. Iti facem o analiza a site-ului si iti dam o lista de recomandari.

Https – exemplu clasic de optimizare site necesar

De multe ori un site vechi nu are criteriile de securitate upadted – https:// . Acesta este un factor de clasificare important al Google. De asemnea , utilizatorii noi care intra pe un site nesecurizat sunt avertizati ca datele lor nu sunt securizate. Utilizatorii sunt intrebati daca intr-adevar  doresc sa aceseze site-ul. De cele mai multe ori , noi utilizatori se sperie si nu mai doresc sa aceseze acest tip de site.

La cere, noi putem sa oferim serviciul de securizare si chiar transfer de domeniu catre servicii de hosting care ofera serviciul de securizare la preturi avantajoase sau chiar gratis. De aceea o astfel de operatiune poate fi si economica, pe langa necesara.

Vrei un site web nou ?

Ai vrea sa iti faci un website nou de prezentare – intra pe pagina noastra dedicata. Stii ca vrei sa fie simplu, insa nu stii de unde sa incepi? Noi suntem experti in web design si dezvoltare web. Construim site-uri, si scriem continut de pus pe site-uri. Munca noastra nu se termina acolo. Facem si optimizare site si promovarea online, astfel ca noul site construit sa performeze mai repede.