Promovare SEO Bucuresti

Promovare SEO Bucuresti – servicii de inalta calitate din partea agentiei Servicii SEO Bucuresti. Orice site web necesita promovare si optimizare pentru a fi descoperit de cat mai multe persoane. Site-ul tau cati vizitatori atrage lunar? Vrei un trafic mai mare pe site? Ai nevoie de serviciile unui expert in promovare SEO?

Sediul agentiei Servicii SEO Bucuresti se afla in centrul capitalei. Ne putem intalni cu clientii nostri la sediu, sau prin intermediul uneltelor de comunicare online (Zoom, Skype, etc.).

Promovarea unui site de prezentare la nivel de Bucuresti necesita o strategie diferita decat promovarea SEO facuta pentru nivel national.

Selectarea cuvintelor cheie

Agentia noastra lucreaza SEO pe familii de cuvinte si expresii cheie. Procesul de promovare SEO se desfasoara pe baza unui raport al cuvintelor si expresiilor cheie.

Noi folosim unelte SEO de incredere pentru a descoperi volumul de cautare lunara pentru fiecare cuvant cheie.

Un cuvant cheie prea general solicita efort de lucru mare si reprezinta o competitivitate ridicata. Noi lucram pentru clientii nostri pe o strategie care abordeaza cuvinte cheie relevante, din urma carora putem vedea rezultate pozitive in scurt timp.

Cuvintele cheie trebuie sa contina expresiile de baza si elemente care ofera particularitate cautarii. “Promovare SEO” – este o expresie generala care descrie cautarea generala despre SEO. Insa, atunci cand adaugam Bucuresti – promovare SEO Bucuresti – expresia generala devina mai clara.

Intentia unui om care scrie aceasta expresie este clar sa gaseasca acele persoane / companii care ofera servicii de promovare SEO in regiunea orasului Bucuresti.

SEO Local – Bucuresti

Discutam aici despre SEO pentru firmele locale din Bucuresti. Solutia aceasta se aplica si cand facem SEO Local in orice alt oras al tarii.

SEO Local presupune adaugarea cuvantului Bucuresti, in cazul de fata, dupa expresia cheie existenta. De exemplu, dorim sa promovam un salon de infrumusetare.

Vom construi lista de cuvinte cheie incluzand cuvantul “Bucuresti”. Expresia cheie “salon de cosmetica si infrumusetare Bucuresti”, nu doar expresia de baza” salon infrumusetare”. Un termen prea general atrage un volum mare de cautare, insa este atat de general incat solicita multa munca pe partea de promovare SEO.

Publicarea articolelor SEO

Pe baza cuvintelor cheie scriem articole cu scopul promovarii site-ului clientului. Fiecare articol este scris urmanad reteta optimizarii de continut scris. Alocam timp si atentie scrierii de articole si comunicate de presa.

Atat lungimea, cat si continutul articolelor scrise de echipa noastra sunt potrivit standardelor de calitate ale SEO. Respectand formatul SEO adaugam in fiecare articol link-uri catre paginele interne, dar si catre paginile externe.

Articolele publicate de agentia noastra vor respecta un program de publicare pentru o perioada de cel putin 3 luni.

Promovare SEO Bucuresti – Abonament lunar

Recomandam clientilor interesati de SEO sa aleaga un abonament lunar. Agentia noastra ofera o diversitate de abonamente lunare gandite pentru firme cu bugete diferite.

Un abonament lunar de SEO poate oferi avantajul lucrului facut treptat. In ceea ce priveste promovarea SEO, motoarele de cautare apreciaza mai mult acele site-uri care lucreaza constant luna de luna. O perioada minima de lucru pentru optimizarea SEO sunt 12 luni. In functie de competitivitatea domeniului de afacere, puteti opta si pentru o perioada de minim 7 – 8 luni.

Urmarirea progresului lunar SEO

Un sistem bine pus la punct de raportare si analiza lunara ajuta la optimizarea corecta. Expertii nostri instaleaza unelte de analiza si urmarire a traficului pe site-ul clientului. Intelegem din ce surse ajunge traficul pe website. Pe baza raportului lunar decidem pasii urmatori in optimizarea SEO.

O parte din uneltele de analiza pe care le folosim sunt Google Analytics, Google Search Console, Ahrefs si Moz.

Progresul lunar ne arata numarul de linkuri externe existent, si ne permite o programare pentru publicarea de continut scris a lunilor urmatoare.

Newsletter – posta electronica

Pentru clientii interesati de construirea unui sistem de newsletter (scrisori prin email) oferim scrierea de materiale optimizate SEO. De asemenea, gasim si aplicam solutii de folosire a email-urilor pe care clientul SEO le are acumulate de la clientii afacerii sale.

Articolele pentru newsletter sunt scrise astfel incat sa atraga cititorii pe site-ul clientului SEO.

Cand facem promovare SEO?

Este ideal sa facem SEO inainte de varful sezonului afacerii noastre. In cazul in care ai o afacere care vinde cel mai mult pe timp de vara, ideal este sa incepeti munca de optimizare si promovare SEO cu 6 luni inainte.

Facem promovare SEO Bucuresti cu cel putin 6 luni in avansul perioadei in care dorim sa vindem servicii / produse.

SEO necesita timp pentru a da rezultate. De asemenea, motoarele de cautare pedepsesc folosirea tehnicilor de optimizare fortate. Pentru a va proteja de o posibila penalizare din partea motorului de cautare, este ideal sa lucrati SEO in timp treptat si urmand sfatul unui expert.

Promovare organica versus promovare platita

Atunci cand discutam despre metode de promovare trebuie sa mentionam si cele 2 diferente majore. SEO, metoda de promovare despre care am discutat pana acum, este o metoda organica de promovare. In schimb reclama platita este o metoda ne-organica de a promova o afacere online. Exista reclama platita pe social media (Facebook Ads sau Instagram Ads) si Google Ads.

In functie de bugetul pe care il aveti disponobil, puteti opta pentru versiunea de promovare platita. Aveti in minte ca reclama platita da rezultate doar atat timp cat aveti un buget mare disponibil. In cazul in care bugetul se termina, reclama se opreste automat. Dupa o reclama platita, site-ul afacerii dumneavoastra ramane pe paginile pe care se gasea inainte de procesul de promovare.

In functie de bugetul afacerii dumneavoastra, de nisa pe care vindeti si de alte criterii, reclamele platite pot fi utile sau mai putin utile.

 

 Contacteaza-ne acum

Pentru servicii de  promovare SEO Bucuresti lucreaza cu echipa agentiei noastre. Contacteaza-ne acum pe mail sau direct la telefon pentru o oferta de pret personalizata. Incepe cat mai curand promovarea afacerii tale. Vei vedea rezultate pozitive dupa primele luni de lucru.