Promovare SEO pentru afacerea ta mica

Iti oferim acum serviciile noastre complete de promovare SEO pentru afacerea ta. Multe companii isi muta serviciile in mediul online. In 2020 daca nu ai site web de prezentare nu ajungi la potentialul maxim de clienti.

Primul pas este creare de site web. In cazul in care ai deja un site web, trebuie sa verifici care este situatia tehnica a acelui site. Noi iti propunem o analiza initiala a website-ului tau. Cu ajutorul acestei analize initiale vei afla care este starea tehnica a website-ului : viteza de incarcare, posibile erori vazute de motoarele de cautare, responsiveness pe mobil, GDPR, URL-urile sanatoase sau erorile de URL.

Pe langa analiza initiala este ideal sa iti cumperi o analiza pentru Cuvinte si Expresiile Cheie. Aceasta analiza de cuvinte si expresii cheie te va ajuta sa intelegi care sunt expresiile corecte pe care utilizatorii motoarelor de cautare le cauta si care este volumul acelor expresii de cautare.

O afacere online incepe cu un plan de Promovare SEO

Fiecare afacere online incepe cu pasi mici si un pic de nesiguranta. Nu orice firma noua isi permite un specialist in marketingul online. Tocmai din acest motiv afacerile nu cresc atat de usor pe cat se asteapta oamenii.

Echipa noastra are experienta in vanzarile online si in dezvoltarea brand awareness-ului. Vrei sa afle cat mai multa lume despre afacerea ta? Apeleaza la un expert in promovare online si vei invata care sunt pasii de urmarit pentru o prezenta vizibila online.

Promovarea si optimizarea SEO

Promovarea online are nevoie de SEO. SEO vine de la search engine optimization si inseamna optimizarea unui site web pentru motoarele de cautare.

Orice campanie de promovare trebuie sa fie facuta pe un site web deja optimizat SEO. Altfel, bugetul este oarecum risipit. Poti obtine cateva victorii rapide, insa pe termen lung o campanie platita pentru un site web care nu este optimizat nu va aduce stabilitate. In momentul in care avem un site web optimizat on-page corect si complet, promovarea vine firesc ca un pas doi.

De ce spun ca trebuie sa optimizam inainte sa promovam? Un website care nu are detalii de SEO tehnic puse la punct va avea probleme. SEO tehnic presupune multe setari de baza ale site-ului. Instalam in partea de SEO on-page plugin-urile de urmarire a traficului, analizam mobile responsiveness si page speed-ul.

Abia dupa ce optimizam paginile site-ului cu cuvintele si expresiile cheie corecte putem discuta despre promovarea online.

Optimizare seo pret  

Preturile pentru optimizare pot fi mici, medii sau mari. Noi stabilim pretul in functie de obiectivele afacerii tale online. Daca ai o afacere care tinteste sa vanda la nivel national si infrunti multi competitori puternici, investitia este una pe termen lung si la un pret pe masura.

In schimb, pentru o afacere care doreste sa se promoveze la nivel local, poate intr-un singur cartier dintr-un oras mai mare, pretul este unul mai mic.

Nu poti cere optimizare SEO – pret si servicii standard – pentru afacerea ta. Fiecare afacere este unica si are nevoi speciale. Afacerea ta online are nevoie de un anumit numar de cuvinte cheie pentru care se face optimizarea. In functie de numarul de cuvinte cheie, orele de lucru si numarul de backlinks necesare sa ajunga site-ul clientului cat mai sus, noi facem o oferta de pret.