Promovare Site Web

Ai auzit des de expresia: promovare site. Vrei, si tu, sa iti promovezi site-ul afacerii? Ai nevoie de ajutorul unui expert in promovarea unui site web? Noi suntem aici sa te ajutam. Citeste mai jos toate sfaturile adunate de la expertii agentiei Servicii SEO Bucuresti.

Te invitam sa revizitezi blogul nostru pentru a citi cele mai recente postari legate de promovarea online.

Promovare Site – Cum atragi mai multi clienti

Exista mai multe feluri de a promova un site web. Poti alege sa aplici toate aceste metode de promovare sau doar o mica parte.

Metoda 1: folosim continut scris pentru promovare. Postam pe cat mai multe platforme folosind articole si comunicate de presa optimizate SEO.

Alegerea platformelor este un pas esential daca dorim rezultate pozitive. O platforma pe care postam articole trebuie sa fie o platforma cu scor spam mic, cu DA mare, si care sa fie in directa legatura cu nisa afacerii promovate. Nu este indicat sa postam articole / advertoriale pe website-uri care nu au legatura cu domeniul afacerii noastre.

Poti promova o afacere care vinde mobila, de exemplu, pe site-uri web unde se discuta despre design interior, arhitectura si mobilier. Insa, nu poti promova acel site care vinde mobila pe un site care nu are nimic in comun cu acea activitate.

Posteaza pe social media

Metoda 2 : folosim canalele de social media. Exista multe canale de social media pe care nu le folosim in mod natural. Poate ca sunteti invatati sa intrati pe Facebook, Instagram sau Youtube. Insa, pentru a promova o afacere este necesar sa fim prezenti pe cat mai multe canale de social media.

Recomandarea noastra este sa creati canale de social media cat mai diverse. Apoi, lucrati cu un expert in SEO tehnic, pentru a “lega” acele canale de site-ul afacerii dumneavoastra.

Creaza un blog

Metoda 3 : Creaza un blog. Pe site-ul afacerii creaza un blog si incarca acolo continut relevant.

Un blog cu multe articole scrise corect poate aduce mult trafic. Articolele de pe blog trebuie scrise dupa criteriile de optimizare SEO. Apeleaza la un expert pentru a invata cum sa scrii articolele de blog.

 

Optimizarea si promovarea unui site web tin de bugetul pe care il ai la dispozitie. Te invitam sa ne contactezi pentru a discuta o oferta personalizata de servicii de promovare pentru site-ul afacerii tale.