Consultant SEO de la agenția Servicii SEO București

Trăim în vremuri în care apar pe piața din ce în ce mai mulți concurenți. Totodată internetul crește foarte rapid, de aceea să fim poziționați printre primele rezultate de căutare este mai important decât niciodată. Cum facem asta? Cu ajutorul unui consultant SEO care este expert în optimizare.

Ce este un consultant SEO și de ce am nevoie de el?

Indiferent de domeniu, un consultant se referă la un specialist care oferă sfaturi, opinii sau concluzii despre chestiuni din specialitatea sa.  Deci, nici în cazul acesta nu este diferit, un expert SEO este un  expert în optimizare pentru motoarele de căutare. Și este un pilon esențial în atingerea obiectivelor de marketing.

Ei sunt responsabili pentru planificarea, implementarea și gestionarea strategiei generale pentru un client al companiei. De obicei ei acoperă o mare varietate de sarcini. Cum ar fi: marketingul web, analiza web, planificarea strategiei de conținut, construirea de linkuri și strategia cuvintelor cheie și multe altele.

Probabil că nu considerați să angajați un profesionist, deoarece nu îl considerați ca o prioritate. Gândiți-vă la două cuvinte: inbound marketing! Marketingul inbound se referă la creșterea brandului prin crearea și cultivarea conexiunilor reale între brandul tău, consumatori și potențiali clienți. Acesta atrage și oferă conținut relevant publicului folosind metode de vânzare adaptate zilelor noastre.

Servicii SEO București, expert în optimizare.

Simți că siteul tău nu are un trafic sau o vizibilitate online pre cum ar trebui? Înseamnă că nu este optimizat destul de bine. Orice site web are nevoie de o agenție SEO pentru ai face o optimizare. De ce e nevoie ca siteul tău să fie optimizat?

Deoarece cu cât site-ul este mai bine optimizat cu atât acesta va apărea mai sus în rezultatele de pe motoarele de căutare. Și cu cât acesta apare mai aproape sau chiar printre primele rezultate, generează mai mult trafic. Care, o să ducă la mai multe vânzări și într-un final la un profit mai mare.

Servicii SEO București este format dintr-o echipă cu o experiență mai mare de 14 ani în domeniu. De-a lungul anilor, am avut ocazia să lucrăm cu companii din diverse domenii: închirieri auto, înfrumusețare, agenții de turism și multe altele.  Suntem dedicați în orice proiect de al nostru, indiferent de domeniu.

Ce face exact un consultant SEO?

Un consultant este responsabil pentru multe elemente diferite de optimizare a motorului de căutare. După cum spuneam mai devreme, acesta revizuiește, analizează și  lucrează pentru a-ți  îmbunătăți site-ul web.  Optimizează site-ul astfel încât să fie afișat printre primele sau cât mai aproape de primele rezultate din motoarele de căutare.

Te poți aștepta ca acesta să îți ofere îndrumări și recomandări pentru a câștiga mai mult trafic organic. Totodată te ajută cu link building-ul și cu numărul  de click-uri către website-ul tău. Toate astea sunt esențiale pentru ați crește vizibilitatea brandului.

Jobul unui consultant SEO profesionist solicită, de asemenea, ca acesta să fie strategic, analitic și tactic. Toate astea fiind necesare pentru a optimiza cu adevărat diferite elemente  ale brandului tău. Cum ar fi: social media strategy, content QA (asigurarea calității), intenția utilizatorului, call to action, actualizări ale algoritmului motorului de căutare, copywriting seo  etc.

De ce să angajezi un expert în optimizare?

Ori cât de mult ți-ai dori, site-ul tău nu poate să crească fără ajutorul unui profesionist. De aceea trebuie să apelezi la o agenție de încredere care să te ajute să îți dezvolți afacerea cât se poate de mult. Servicii SEO București face optimizare SEO pentru site-uri clasice de prezentare, blog-uri și magazine online.

Echipa noastră urmărește câțiva pași esențial pentru rezultate impecabile.

  1. Primul pas este audit-ul site-ului, adică analizarea acestuia din punct de vedere tehnic.
  2. Al doilea pas este analiza concurenței, este foarte important să știm ce fac competitorii.
  3. Următorul pas este căutarea și selecția de cuvinte cheie, ceea ce este un punct crucial într-o campanie SEO.
  4. Iar ultimul pas este stabilirea bugetului și a obiectivelor.

Acestea sunt etape care ar trebui urmărite de orice expert în domeniu.  Și doar lucrând cu experți te poți aștepta la atingerea tuturor obiectivelor firmei tale.  Alege să lucrezi cu Servicii SEO București și îți garantăm că îți poziționăm  site-ul printre primele rezultate!

Te putem ajuta să devii cunoscut atât în rezultate național cât și internaționale! Contactează-ne!×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Let's SEO